Projekt HELSINGE FOLKEPARK


I 2020 før Corona fik vi en tanke om at et af vores områder for udvikling i byen kunne være at skabe et byrum, en park eller et udendørs aktivitetssted med højt til loftet. 

Vi har deltaget i forskellige projektpitch på kommunen, dialogmøder med interne konsulenter, arkitekter, relevante foreninger og organisationer, borgere, erhvervslivet, ungdomsrådet og andre, der ligesom os kan se muligheder og mening i at skabe mere trivsel og fællesskab i byen.

Dette arrangement er for dig, der har lyst til at tage del i udviklingen af en aktiv bypark i Helsinge. Vi er flere; borgere, erhvervslivet, foreninger i Helsinge, der sammen ønsker at skabe et byrum hvor børn, unge og ældre i byen kan møde hinanden.

Tanken er at parken er stedet, hvor man kan hygge sig, dyrke fællesskabet, passe på hinanden, nyde parkstemning, samt glædes ved fællesskabet på på tværs af generationer - både mentalt, sportsligt og kulturelt.

Vi har fået lov til, hen over sommeren 2024 i samråd med Gribskov kommune, at lave et pre-projekt, som gerne skal bane vejen til den egentlige etablering af parken.


Vi afholder derfor Brainstorm møde
Den 8. november kl. 17-20
 Gribskov Erhvervshus, Vestergade 13, 3200 Helsinge

 

Programmet vil være følgende:

Kl. 17.00 - Velkomst af Kamilla Barslund

Kl. 17.10 - Pep-Talk af Jesper Gisli

KL. 17.30 - Pre-projekt HVORFOR EN FOLKEPARK I HELSINGE! – Kamilla Barslund.

KL.17.45 – Ud i grupper og vær kreative, nytænkende, tolerante, inkluderende etc.

KL. 20.00 - Tak for i dag

Tilmelding er nødvendig i fht. mad og drikke.
Tilmeld jer her -->  kh@danmarksbedsteborneby.dk


LÆS FØRSTE PROJEKTBESKRIVELSE HER: